Complex gedrag

COMPLEX GEDRAG

Een dag met onze cliënten is alles behalve saai of eentonig! Cliënten zullen jou iedere dag uitdagen het beste uit jezelf te halen en je soms ook een spiegel voorhouden. Jij bent hun stabiele factor die zorgt voor een veilige en voorspelbare omgeving. Onze cliënten hebben een matig tot ernstig verstandelijke beperking. Naast hun verstandelijke beperking is altijd sprake van bijkomende diagnoses zoals autisme, persoonlijkheidsstoornissen of andere psychiatrische aandoeningen. Deze combinatie is vaak niet makkelijk voor cliënten. Het is voor hen lastig om hier woorden aan te geven, waardoor het met regelmaat kan knallen in de vorm van verbale of fysieke agressie. Vaak niet bewust op jou gericht, maar ze weten dat jij op zoek gaat naar wat zij jou willen vertellen en wat hen gelukkig maakt.

In deze regio bevinden zich de locaties met onze doelgroep ‘complex gedrag’: Deurne en Gemert

Kom eens langs!

De collega’s van complex gedrag vertellen je graag uit eigen ervaring hoe het is om te werken bij ORO en wat je kan verwachten van het werken met deze cliëntengroep. Je kunt vrijblijvend contact opnemen met Aisha (0615162510) of Danny (0646622954) voor een kennismaking en/of rondleiding.

 

Collega’s vertellen

Vacatures

Hier vind je een aantal vacatures waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn. Maar natuurlijk zijn er nog veel meer opties. Je bekijkt ze via onderstaande knop.

Individueel Begeleider Dagbesteding

Complex gedrag, Dagbesteding, Begeleiding wonen in de wijk 16 – 32 uur Gemert – Bakel

Zij-instromers, Complex Gedrag

Complex gedrag 20 – 32 uur Deurne

Begeleider Complex Gedrag, Gebint 18

Complex gedrag 24 – 36 uur Deurne

Benieuwd
naar jouw
mogelijkheden
binnen ORO?

Angelique van Deursen – Manders

Recruiter Complex Gedrag en Intensieve Zorg (bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag)

+316 18 38 34 19 AManders1@oro.nl Stuur een WhatsApp