Complex gedrag

COMPLEX GEDRAG

Een dag met onze cliënten is alles behalve saai of eentonig! Cliënten zullen jou iedere dag uitdagen het beste uit jezelf te halen en je soms ook een spiegel voorhouden. Jij bent hun stabiele factor die zorgt voor een veilige en voorspelbare omgeving. Onze cliënten hebben een matig tot ernstig verstandelijke beperking. Naast hun verstandelijke beperking is altijd sprake van bijkomende diagnoses zoals autisme, persoonlijkheidsstoornissen of andere psychiatrische aandoeningen. Deze combinatie is vaak niet makkelijk voor cliënten. Het is voor hen lastig om hier woorden aan te geven, waardoor het met regelmaat kan knallen in de vorm van verbale of fysieke agressie. Vaak niet bewust op jou gericht, maar ze weten dat jij op zoek gaat naar wat zij jou willen vertellen en wat hen gelukkig maakt.

In deze regio bevinden zich de locaties met onze doelgroep ‘complex gedrag’: Deurne en Gemert

Kom eens langs!

De collega’s van complex gedrag vertellen je graag uit eigen ervaring hoe het is om te werken bij ORO en wat je kan verwachten van het werken met deze cliëntengroep. Regelmatig organiseren zij een jobcafé of rondleiding op Het Rijtven. Ben je nieuwsgierig?

Bekijk de data

Medewerkers vertellen

Vacatures

Hier vind je een aantal vacatures waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn. Maar natuurlijk zijn er nog veel meer opties. Je bekijkt ze via onderstaande knop.

Begeleider werkpost en dagbesteding Complex Gedrag

Complex gedrag 24 – 36 uur Deurne

Begeleider Complex Gedrag, Het Erf 14

Complex gedrag 24 – 32 uur Deurne

(Ondersteunend) Begeleider Zorg/Gedrag, Gebint 18

Complex gedrag, Intensieve zorg 24 – 32 uur Deurne

Begeleider, Gebint 14

Complex gedrag 24 uur Deurne

Verpleegkundige, Gebint 14

Complex gedrag 24 uur Deurne

Benieuwd
naar jouw
mogelijkheden
binnen ORO?

Dorrie Wijnhoven – van Lierop

Recruiter Complex gedrag, Intensieve zorg, Behandelcentrum Lore en opleidingsplaatsen (bereikbaar op dinsdag t/m vrijdag)

+316 15 67 18 36 Stuur een WhatsApp