Vakgebieden

Welk vakgebied past bij jou?

Elk vakgebied, van kind en jeugd tot complex gedrag, is uniek. Je vind hier meer informatie over de diverse vakgebieden en de vacatures in het vakgebied. Je kunt je ook verdiepen in vakgebieden door verhalen van collega’s te bekijken.

Begeleiding wonen in de wijk

Ben jij in staat om cliënten te stimuleren en motiveren om zelf op zoek te gaan naar mogelijkheden en kansen? Binnen de doelgroep begeleiding wonen in de wijk kijk je samen met de cliënt wat hij of zij nodig heeft om zo zelfstandig mogelijk te kunnen leven.

Lees meer

Ambulante begeleiding

Mensen mee laten doen in de maatschappij. Daar maak jij je hard voor! En hoe kan dat nou beter dan in de eigen leefomgeving van de cliënt? Jouw cliëntengroep bestaat uit kwetsbare mensen van jong tot oud met meervoudige complexe hulpvragen.

Lees meer

Complex gedrag

Voor sommige mensen is het leven best lastig. Zeker als zij een verstandelijke beperking in combinatie met andere problematiek hebben, zoals autisme of een persoonlijkheidsstoornis. Dat leidt wel eens tot onvoorspelbaar gedrag.

Lees meer

Intensieve zorg

Als je met onze cliënten een matig tot (zeer) ernstig verstandelijke beperking gaat werken, ben je direct verkocht. Doordat jij klein kijkt en iemand daarmee écht ziet, zijn onze cliënten enorm blij dat je er bent. Maar andersom net zo! Geef ze één vinger en ze pakken je hele hart.

Lees meer

Kind en jeugd

Onze jonge cliënten staan nog aan het begin van hun leven. Werken met kinderen en jongeren geeft jou energie! Jij zorgt ervoor dat een kind kan leren, ontdekken en ontwikkelen; afgewisseld met veel dikke pret natuurlijk.

Lees meer

LVB+

Het is soms pittig, maar vooral heel gaaf! Onze cliënten hebben een licht verstandelijke beperking en uitdagende begeleidingsvragen. Zo worstelt de één dagelijks met zijn verslaving en kampt de ander met psychische of psychiatrische problemen.

Lees meer

Ondersteunende diensten

Elke dag leveren ook onze collega’s bij de ondersteunende diensten (beleid, receptie, marketing en communicatie, talent en organisatie, finance, ICT, huisvesting, facilitaire diensten, etc) een bijdrage aan onze missie.

Lees meer

Behandeling en expertise (Lore)

Bij Lore, het behandel- en expertisecentrum van ORO, staat een team van 120 experts klaar om mensen met een (vermoeden van) verstandelijke beperking of een ontwikkelingsachterstand te behandelen.

Lees meer