Ik wil werken en leren

Werken én leren

Voor iedereen die nog niet het juiste diploma heeft om in de zorg te werken, bieden wij in samenwerking met verschillende onderwijsinstellingen in de regio BBL-trajecten opleidingen aan. Eén of twee dagen per week ga je naar school om de nodige vakkennis op te doen en de juiste basisvaardigheden te ontwikkelen. De andere dagen werk je bij ons in de functie die het beste bij jou past. Je zult heel veel leren door de ervaring van je collega’s en ontdekken hoe het is om met een specifieke doelgroep om te gaan. Zo merk je al snel wat wel en niet bij je past. Dit is dus een hele goede manier om jouw loopbaan binnen de zorg te starten. En de opleiding en het salaris, dat wordt in overleg met jou geregeld.

Omdat we iedere professional in opleiding de juiste begeleiding willen bieden, hebben we per locatie een aantal leer-werkplekken beschikbaar. Mooi om te zien dat er al zoveel professionals in opleiding met enthousiasme op deze plekken aan de slag zijn gegaan! Voor nu hebben we enkel nog leer- werkplekken open op locaties binnen intensieve zorg en complex gedrag.

Verkorte opleidingsmogelijkheden

Naast de reguliere opleidingstrajecten bieden we ook verkorte opleidingsmogelijkheden aan.  Je volgt hierbij een verkorte deeltijd opleiding op hbo- of mbo niveau en combineert het werken bij ORO met je studie. Deze opleidingstrajecten zijn extra aantrekkelijk wanneer je graag een carrière-switch wil maken richting de zorg. Na het behalen van je diploma ben je gediplomeerd zorgprofessional bij ORO!

Stages

Voor studenten hebben wij een breed aanbod aan stageplaatsen. Deze stageplaatsen sluiten aan op verschillende opleidingen en opleidingsniveaus. Zowel vmbo-, mbo- , hbo- als wo-studenten zijn van harte welkom om bij ons praktijkervaring op te doen tijdens hun opleiding. We hebben op diverse plaatsen binnen onze organisatie stageplaatsen. Zo kun je stage lopen in de zorg, maar ook bij onze ondersteunende diensten zoals ICT, Talent & Organisatie, Behandeling en Expertise en de financiële administratie.

Heb je interesse in een stage bij ORO? Stuur dan jouw motivatie en sollicitatie naar Linda van den Heuvel via beleefhetleren@oro.nl

ORO Academie

Ook als je al bij ORO werkt kun je je blijven ontwikkelen. Om te kunnen uitblinken in de zorg voor nu en de toekomst, is het belangrijk dat jij als professional je kunt blijven ontwikkelen. We gaan uit van jouw talenten en kwaliteiten! De ORO-academie biedt we een breed aanbod aan trainingen om jezelf te blijven ontwikkelen, je kwaliteiten en kennis te versterken en daarnaast aan te blijven sluiten bij wat cliënten nodig hebben. De trainingen worden veel al gegeven door eigen medewerkers, om zo de koppeling met de praktijk te behouden. Om de verbinding te blijven maken met alle aspecten van de zorg, worden bij verschillende trainingen een ervaringsdeskundige ingezet als co-trainer.

Hieronder vind je de ervaringen van andere medewerkers. Zij kunnen je heel goed vertellen waarom ORO de ideale plek is om jezelf te ontwikkelen. Ben je al overtuigd, dan zijn deze vacatures interessant voor jou:

Collega’s vertellen

“Zó blij dat ik die brief tóch heb geschreven”

Yelka

Bekijk het verhaal

“Ik vind mijn werk zo leuk dat ik altijd zeg dat ik ga hobbyen”

Ronald

Bekijk het verhaal

“De beste keuze die ik in lange tijd heb gemaakt’”

Bart

Bekijk het verhaal

Benieuwd
naar jouw mogelijkheden?

Dorrie Wijnhoven – van Lierop

Recruiter Begeleiding Wonen in de Wijk, Ondersteunende Diensten, Behandelcentrum Lore, Opleidingsplaatsen (bereikbaar op maandagochtend, dinsdag t/m vrijdag)

+316 15 67 18 36 Stuur een WhatsApp