Intensieve zorg

Intensieve zorg

Als je met onze cliënten een matig tot (zeer) ernstig verstandelijke beperking gaat werken, ben je direct verkocht. Doordat jij klein kijkt en iemand daarmee écht ziet, zijn onze cliënten enorm blij dat je er bent. Maar andersom net zo! Geef ze één vinger en ze pakken je hele hart. De ondersteunings- en zorgvragen van onze bewoners zijn heel verschillend. Onze cliënten hebben naast hun verstandelijke beperking vaak een lichamelijke beperking of bijkomende diagnoses zoals o.a. autisme, epilepsie, dementie of bijkomend gedrag. Voor onze cliënten is het niet altijd eenvoudig om aan te geven waar zij nou echt gelukkig van worden. Jij bent een pro om dat in te schatten! Het ene moment leg je ze in de watten tijdens de (medische) verzorging die zij dagelijks nodig hebben en het volgende moment is een spelletje of een wandeling alles wat een cliënt nodig heeft en zijn geluk in vindt!

In deze regio bevinden zich de locaties met onze doelgroep ‘intensieve zorg’: Deurne, Lieshout, Gemert

Medewerkers vertellen

Vacatures

Hier vind je een aantal vacatures waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn. Maar natuurlijk zijn er nog veel meer opties. Je bekijkt ze via onderstaande knop.

Begeleider, de Loop 10

Intensieve zorg 24 uur Deurne

Begeleider, Vennen 2

Intensieve zorg 24 – 28 uur Deurne

Verpleegkundige, de Loop 10

Intensieve zorg 24 uur Deurne

(Ondersteunend) Begeleider Zorg/Gedrag, Gebint 18

Complex gedrag, Intensieve zorg 24 – 32 uur Deurne

Benieuwd
naar jouw
mogelijkheden
binnen ORO?

Dorrie Wijnhoven – van Lierop

Recruiter Complex gedrag, Intensieve zorg, Behandelcentrum Lore en opleidingsplaatsen (bereikbaar op dinsdag t/m vrijdag)

+316 15 67 18 36 Stuur een WhatsApp