Ik wil vrijwilligerswerk doen

Maak het verschil voor onze cliënten

Wij zijn heel blij dat je tijd vrij wilt maken voor onze cliënten. Als vrijwilliger maak je voor hen het verschil. Dankzij jou hebben cliënten nog meer geluksmomenten in hun leven. Daar zijn ze je dankbaar voor en dat laten ze je ook merken. Dit levert je veel voldoening op. En of je die geluksmomenten nu één keer per week, één keer per maand of één keer per jaar creëert, dat maakt niet uit. Onze cliënten kunnen hoe dan ook niet wachten op jouw komst! Handig om te weten: ervaring in de zorg is niet vereist. Je enthousiasme en inzet zijn het belangrijkst. Op basis van jouw interesses en talenten kijken we samen hoe jij het leven van de cliënten kunt verrijken.

Wat je als vrijwilliger van ons mag verwachten

We willen dat je met plezier aan de slag gaat en net zo van jouw vrijwillige inzet kunt genieten als de cliënten. Daarom krijg je van ons een goede introductie en passende begeleiding bij de start. We leggen afspraken vast in een samenwerkingsovereenkomst en je krijgt toegang tot het vrijwilligersportaal. Hierin vind je het interne nieuws en declareer je eenvoudig je reiskosten. Het is ook mogelijk om je via het portaal in te schrijven voor cursussen of trainingen. Hiermee kun je je talenten en creativiteit versterken en nog meer bijdragen aan het geluk van cliënten.

Ben je overtuigd en wil je geluksmomentjes creëren voor kwetsbare mensen?

Dan ben je vast benieuwd hoe jij bij ORO cliënten gelukkig kunt maken. Onderaan deze pagina lees je in de verhalen van medewerkers hoe zij voor grote en kleine genietmomenten zorgen. Ook vind je daar de contactgegevens van onze adviseur vrijwillige inzet, die graag met je meekijkt naar jouw mogelijkheden binnen de organisatie. Wil je je direct aanmelden? Dat kan! Klik op onderstaande vacature en klik op de button ‘Reageer direct’.

Vacatures

Vrijwilligerswerk

Deurne, Asten, Geldrop – Mierlo, Gemert – Bakel, Helmond, Laarbeek, Someren

Collega’s vertellen

Benieuwd naar jouw mogelijkheden binnen ORO?

Meike van Erp-Dirks

Adviseur vrijwillige inzet (bereikbaar op maandag, dinsdag en vrijdag)

+316-29581767 vrijwilligers@oro.nl Stuur een WhatsApp