Over ORO

Samen maken we kwetsbare mensen gelukkig

Een fijn leven voor elke cliënt. Dat is waar je bij ORO iedere dag voor gaat. Je zorgt voor kleine en grote genietmomenten voor de meest bijzondere mensen. Door je te richten op de talenten en mogelijkheden van cliënten, laat je ze groeien. Want als ze weten wat hun krachten zijn, kunnen ze die inzetten om de regie over hun leven te krijgen. Ze worden de beste versie van zichzelf en kunnen iets toevoegen aan de samenleving. Ze kunnen gelukkig zijn.

Natuurlijk maken lachende en dankbare cliënten je erg blij. Maar bij ORO vinden we het ook belangrijk dat je gelukkig bent in je werk. Daarom heb je hier alle ruimte om jouw krachten verder te  ontwikkelen. Verbreed je kennis over de verschillende doelgroepen en specialismes of probeer nieuwe dingen uit. We zorgen dat al je talenten tot hun recht komen! Want als jij uitblinkt, kun je nog meer betekenen voor cliënten.

 

ORO is een van de grootste zorgorganisaties van Zuidoost-Brabant. We hebben 80 locaties in regio Someren, Deurne, Asten, Helmond, Laarbeek, Gemert-Bakel en Geldrop. Er is dus altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Onze aandachtsgebieden zijn fijn wonen, prettige dag en lekker in je vel. Dat betekent dat we een totaalaanbieder zijn en expert op het gebied van een verstandelijke beperking. Bij ORO vinden we het belangrijk dat iedereen kan groeien, zichzelf kan ontwikkelen en zoveel mogelijk de regie over zijn eigen leven heeft. Ook als je een verstandelijke beperking, een ontwikkelingsachterstand of bijvoorbeeld autisme hebt.

Wat we dan allemaal doen? Op de website van ORO vind je het gehele aanbod. Van werk tot dagbesteding, van wonen tot vrije tijd en van onderwijs tot behandelingen.

Naar het complete aanbod van ORO

Het team van ORO

Je komt terecht in een heel divers team met een groot zorghart. Samen met ruim 1.500 deskundige collega’s en 1.000 vrijwilligers zet je je elke dag met hart en ziel in voor cliënten. Al je collega’s hebben unieke krachten waarmee ze elkaar en jou versterken. Ze delen graag hun waardevolle kennis met je, zodat jullie elke cliënt de allerbeste zorg kunnen geven. Ben je nieuwsgierig naar deze collega’s? En wil je weten hoe zij het vinden om bij ORO te werken? Via de button hieronder lees je hun verhalen.

Verhalen van medewerkers

Support gericht werken

Geluk gaat bij ORO over je gelukkig en/of fijn voelen tijdens een klein momentje, maar ook over je goed voelen voor langere termijn. Daarbij gaat het om ‘zelf kiezen, meedoen en van betekenis zijn’. Dit doen we bij ORO door Support Gericht Werken. Je probeert te begrijpen hoe de ander geluk ervaart. Want: je kunt pas goede steun (support) geven als je weet waar de ander behoefte aan heeft. Met cursussen en trainingen zorgen we er dan ook voor dat je bekend raakt met Support Gericht Werken.