Vakantiewerk en bijbanen

Vakantiewerk of bijbaan bij ORO

Werken en jezelf verder ontwikkelen naast jouw opleiding? Dat kan bij ORO! Er zijn talloze mogelijkheden om naast jouw opleiding te werken. Heb je een vrije dag van school en wil je extra werken? Of wil je juist graag in de weekenden of in de vakanties je steentje bijdragen? Dan ben je bij ORO aan het juiste adres/

We kijken samen naar de ervaring die je al hebt opgedaan, maar ook naar waar jij graag nog beter in wil worden. Dat is goed nieuws voor jou, want zo kunnen we met jou meekijken en een doelgroep kiezen die écht bij jou past. Door jouw zorg en begeleiding kunnen cliënten zo fijn mogelijk leven. En fijn leven maakt gelukkig en zo ga jij iedere dag met een glimlach weer naar huis. 

Met al onze verschillende woonlocaties, dagbestedingsplekken en logeerhuizen, is er altijd een leuke plek bij jou in de buurt. Je kunt werken op locaties in Deurne, Helmond, Asten, Someren, Gemert/Bakel en Laarbeek. Zo kun jij lekker op de fiets of met de scooter naar je werk. Ben je al in het bezit van een auto en rijbewijs? Dat is mooi, want zo hebben we nog meer mogelijkheden voor je.  

En ook niet onbelangrijk: naast het gevoel dat je met deze bijbaan bij ORO echt iets kunt betekenen voor anderen, verdien je natuurlijk ook een lekker bedrag!

Vacatures

Hier vind je een aantal vacatures waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn. Maar natuurlijk zijn er nog veel meer opties. Je bekijkt ze via onderstaande knop.

Bijbaan begeleiding gehandicaptenzorg

Flexibel werken 1 – 20 uur Deurne, Asten, Gemert – Bakel, Helmond, Laarbeek, Someren

Vakantiewerk gehandicaptenzorg

Flexibel werken 1 – 36 uur Deurne, Asten, Gemert – Bakel, Helmond, Laarbeek, Someren

Benieuwd naar jouw mogelijkheden binnen ORO?