Samen zorgen we voor geluksmomentjes.

Als wij aan studenten vragen wat ze het allerfijnste vinden aan een bijbaan bij ORO dan is het antwoordt unaniem: de geluksmomentjes met de cliënt! Wat deze geluksmomentjes zijn? Dat laten ze jezelf  zien op de foto’s.  Een rondje fietsen, samen pannenkoeken bakken of een spelletje spelen. Momenten waarbij je écht tijd hebt om samen met de cliënt iets leuks te doen. En laat dat nou net hetgeen zijn waar jij als student een grote bijdrage aan kan leveren. Ben jij op zoek naar een bijbaan in de regio Someren, Deurne, Asten, Gemert-Bakel, Laarbeek of Helmond? Op deze pagina vind je meer informatie over een bijbaan bij ORO. Reageren kan via een vacature of stuur een appje naar een recruiter. We maken graag kennis!

Bekijk de vlog van Amber

Amber heeft een bijbaan bij ORO en daar heeft ze een vlog over gemaakt. Ze vertelt over hoe een dag eruit ziet en hoe ze het combineert met haar studie.

Inloopuurtje

Ben je nieuwsgierig? Je kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. Vind je het fijner om een keer laagdrempelig kennis te maken zonder afspraak? We organiseren de komende tijd inloopmomenten voor iedereen die interesse heeft in het werken en/of leren in de zorg,

Bekijk de data

Vacatures

Bijbaan begeleiding gehandicaptenzorg

Flexibel werken 1 – 20 uur Deurne, Asten, Gemert – Bakel, Helmond, Laarbeek, Someren

Vakantiewerk gehandicaptenzorg

Flexibel werken 1 – 36 uur Deurne, Asten, Gemert – Bakel, Helmond, Laarbeek, Someren

Ben je nieuwsgierig?

Linda van den Heuvel

Medewerker Recruitment (bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag)

+316 53 61 78 28 Stuur een WhatsApp